5 Redenen Waarom Online Bingo Zo Populair Is Geworden (deel 1)

Online Bingo was een relatief kleine markt tot aan het jaar 2000. In de afgelopen 6 jaar is het spelen van elektronische bingo explosief gegroeid. Het aantal gebruikers van het internet is één van de grootste verklaringen waarom het aantal spelers zo snel toeneemt. Maar er zijn meer specifieke redenen waarom er meer mensen thuis blijven in plaats van naar de bingo hal te gaan zodat het spel in het comfort van de eigen woning gespeeld kan worden.

1. DE VERBETERDE TECHNIEK: Toen internet bingo net werd geïntroduceerd kon de ervaring van het spel niet op tegen het spelen van bingo in een bingo zaal. Mensen gaven de voorkeur aan de geluiden en indrukken die ze krijgen, in plaats van het krijgen van een pop up met een bingonummer.

De online belevenis is erg veranderd. Tegenwoordig hebben de meeste websites een acteur die de nummers omroept, alsof het live is. Deze websites hebben vaak flikkerende graphics en geluiden van een bingo hal, wat de bezoeker een betere ervaring geeft. Maar wat het spelen van online bingo zo aangenaam maakt is de interactie die je hebt met andere spelers.

2. HET KAMERAADSCHAP: Je denkt misschien dat het online spelen geen sociale ervaring is. Het is eigenlijk het tegenover gestelde. Online bingo sites hebben chatkamers waarmee je kunt chatten met andere spelers.

De meeste websites bieden een aantal chatruimtes aan. De keuzes zijn onderverdeeld in een aantal onderwerpen, van het spelen van bingo tot chatruimtes waar je kunt praten over het nieuws. Als het je voorkeur geniet kun je ook met mensen van je eigen leeftijd chatten. Vriendschappen kunnen gemaakt worden met mensen die je anders nooit ontmoet zou hebben.

Je kunt bingo spelen en tegelijkertijd vrienden van over de hele wereld maken. Je kunt vrienden maken uit Japan, Hongarije of Eritrea. Ik noem het laatste land, omdat ik pas een nieuwe vriend gemaakt heb tijdens het spelen van online Bingo. Ik had eigenlijk nog nooit van het land gehoord.

De mensen die online Bingo spelen zijn hetzelfde type mensen die je ontmoet als je live bingo speelt. Ze zijn bijna altijd vriendelijk en praten graag en delen hun passie voor een rustig potje bingo.

In het zeldzame geval dat dit niet zo is, kun je vertrouwen op de ‘moderators’. De chatruimte wordt in de gaten gehouden door een werknemer van de bingo website. Zo weet je zeker dat je geen vervelende ervaring krijgt.

 

(deel 2)